Med NPeD til BETT

Studietur med NPeD til BETT

Nå er NPeD igjen klar for tur til Bett og London. Studietur med NPeD til BETT blir arrangert 22.-26. januar 2024 og vi håper mange blir med oss på studietur. Påmeldingen til studieturen er nå i gang og vi håper kunne få dele opplevelser, erfaringer og lærerike minner med deg.

NPeD (Norsk Pedagogisk Dataforening) har i mange år arrangert tur til BETT, en studiereise med et mangfoldig opplegg, både av faglig og sosial art, for skolefolk fra hele landet.

Studieturen strekker seg ut over uka BETT arrangeres. Det er selvfølgelig mulig å være med på deler av uka, om du ikke får til hele. 

Selve Bett-messen blir arrangert i perioden onsdag 24. til fredag 26. januar. NPeD starter som vanlig studieturen med en sosial samling på kvelden mandag 22. januar og tilbyr ulike faglige og sosiale arrangementer gjennom de påfølgende dagene. Vi vil fortsette å ha fokus på møte med ulike miljøer/edtech-aktører og deling av god praksis og digital kompetanse i læring. 

Programmet inneholder en sosial samling med litt faginnhold som en start, skolebesøk og et variert tilbud av aktiviteter utover uka, selvfølgelig med besøk på BETT-messa som et av hovedmålene. Detaljert informasjon om programmet kommer i forkant av turen, men vi satser alltid på å tilby noe for enhver interesse. 

Inkludert i prisen er:

Hotellovernatting
Skolebesøk tirsdag formiddag  
2 middager i egne lokaler
Flere sosiale arrangement i egne lokaler
Faglige foredrag/ mini konferanse i egne lokaler
Kulturvadring m..m.

Vi bruker vårt faste hotell Hotel St.Giles som er sentralt beliggende i Bedford Avenue, London WC1B 3GH, Bloomsbury. Hotellet ligger kun 5 minutters gange fra livlige Oxford Street. Muligheten for å kunne oppleve London også i fritiden denne uka, er derfor veldig stor. Hotellet ligger også veldig gunstig til i forhold til direkte transport via ElisabethLine til BETT messa på under 30 min.

De som har vært NPeD-medlem siden før 1. august, nyter godt av medlemsrabatten. Er du med på turen et år så blir du automatisk medlem av NPeD også for neste år.

Påmeldingsfrist er 1. november 2023. Det er mulig å melde seg på i etterkant, men da kan vi hverken garantere for pris eller tilgjengelighet. Vi har fått holde rommene til 17. november for samme pris. Etter dette kan vi hverken garantere pris eller tilgjengelighet. 

Håper vi treffes med NPeD på Bett 2024!