Hederspris

Hedersprisen

Hedersprisen er en pris som deles ut ved spesielle anledninger og til en person som har utmerket seg særskilt med pedagogisk bruk av IKT.

Norsk Pedagogisk Dataforenings (NPed) hederspris for 2023 deles ut til Morten Søby, nestoren som siden 80-tallet har vært en internasjonal pådriver innen IKT i skoleverket og har dratt nye tanker til landet. Han har vært veldig opptatt av å utvikle digital kompetanse i skolen, særlig i perioden før og under Senter for IKT i utdanningen.
Årets...

Norsk Pedagogisk Dataforenings (NPed) hederspris for 2020 deles ut til Geir Sand Nilsen, for å ha samlet skole-Norge i Facebook-gruppa "Korona-dugnad for digitale lærere". Gjennom en bevisst strategisk tanke om et autonomt samfunn har han klart å skape en arena der titusenvis av norske lærere har kunnet diskutere, dele og utveksle digitale idéer...

Det ble delt ut en hederspris i 2018.
Hedersprisen skal gå til noen som over tid har utmerket seg ved god pedagogisk bruk av IKT. I år har juryen valgt å dele ut denne prisen til Kjellaug Ellingsen, som gjennom 45 år i Bergen kommune har vært med på å drive IKT-satsingen i skolen.

Hedersprisen skal gå til noen som over tid har utmerket seg ved god pedagogisk bruk av IKT over mange år. Det ble delt ut en hederspris i 2017 og juryen har da valgt å dele ut denne prisen til Kjell Olav Leirvåg fra Karmøy kommune.

Hedersprisen deles ut til en person som har utmerket seg med pedagogisk bruk av IKT. Årets vinner, Simen Sommerfeldt, har ikke sitt daglige virke i skoleverket. Likevel har denne personen vært med å skape et engasjement rundt IKT i skolen, som vi nok aldri har sett maken til.

Hedersprisen deles ut til en person som har utmerket seg med pedagogisk bruk av IKT. Årets hederspris gikk til Nina Bølgan. Nina er blitt pensjonist, men er fortsatt aktiv i arbeidet med å få IKT implementert i barnehage.

Hedersprisen deles ut til en person som har utmerket seg med pedagogisk bruk av IKT. NPeDs hederspris ble under NKUL i år gitt til Tone Finne. Gulleplejuryen mente at Tones utrettelige arbeid for implementering av IKT i skolen for å gi elever med språk-, lese- og skrivevansker et bedret ilbud fortjente oppmerksomhet. Få, om noen har vært så...